AS 510 EProClip A

Profesionálna mulčovacia kosačka na batérie

Bez kompromisov v oblasti výkonu, výkonu a vzoru rezu. Profesionálna mulčovacia kosačka AS 510 E-ProClip A je vybavená elektrickým pohonom AS-Motor Electric. Má enormný menovitý výkon 3 200 wattov. Najvyššia hodnota medzi akumulátorovými mulčovacími kosačkami na trávu. Akumulátorový pohon umožňuje prácu bez emisií bez výfukových plynov a hluku. Unavujúce vibrácie rúk a ramien sú výrazne znížené a náklady na údržbu sú minimalizované.

Starostlivosť o trávnik s nulovými emisiami pomocou AS 510 E-ProClip A

Nový 56-voltový elektrický pohon AS-Motor Electric má výkon bežného benzínového motora s objemom 200 cm3. Energiu jej dodáva jedna alebo dve profesionálne ručné batérie s kapacitou 10 Ah. Spolu poskytujú enormných 1 120 watthodín energie.

Pohonná jednotka sa dokáže vyrovnať so špičkami výkonu bez vypnutia. Inteligentný systém „Power-Peak“ vyvažuje pripojené batérie paralelne. Pre maximálny dosah je možné pripojiť dodatočnú 28 Ah zadnú batériu. S rekordnou energetickou rezervou vtedy 2 688 watthodín.

V prípade kolízií je motor chránený tretím ložiskom hriadeľa motora v spojení s trecím kotúčom na mulčovacom noži. Tichý hnací motor s nulovými emisiami robí z AS 510 E-ProClip 2v1 A dokonalé profesionálne zariadenie na starostlivosť o zeleň v mestskom priestore – napríklad v blízkosti priestorov citlivých na hluk, ako sú nemocnice, detské jasle, obytné oblasti alebo kancelárske budovy.

ELECTRIC ECOSYSTEM

Rozšírte svoje aplikačné možnosti vo všetkých smeroch pomocou komplexného EKOSYSTÉMU. Akumulátory AS-Motor Electric sú kompatibilné so všetkým profesionálnym ručným náradím od EGO Powertools.

Výhody produktu

Nízka hlučnosť a nízke emisie

Vďaka napájaniu z batérie je možné zariadenie používať v oblastiach citlivých na hluk a emisie.

Ušetrí sa až 30% času

Žiadny zberný kôš, žiadna likvidácia odrezkov a súčasne hnojenie trávnika.

Usporiadanie ložísk hriadeľa noža chráni motor

Tretie ložisko kľukového hriadeľa a trecie disky na mulčovacom noži zaisťujú optimálnu ochranu motora.

Trakčný pohon (AS 510)

Pohodlná práca vďaka variabilnej nastaviteľnej rýchlosti (variátor) v spojení s veľkými agresívnymi hnanými kolesami s dezénom pre optimálnu trakciu.

Detaily produktu

AS-Motor Electric Drive

Najvýkonnejší elektrický pohon na trhu. 56 V, menovitý výkon 3 200 wattov. Dva sloty na batérie, aktívne chladenie a dve rýchlosti prevádzky. Konektivita pre dodatočných 1 568 Wh, 28 Ah zadnú batériu.

Batéria + nabíjačka

Nie je súčasťou dodávky: Vysokovýkonná Li-ion batéria 56 Volt 10 Ah, 560 Wh, zadná batéria 28 Ah, 1 568 Wh a rýchlonabíjačka. Doba nabíjania: 10 Ah 100 % za 70 minút, 28 Ah 100 % za 210 minút.

Stabilná mulčovacia jednotka

Uzavretá a hlboká mulčovacia jednotka pre rovnomerné výsledky.

Špeciálne predné kolesá

Hladko sa otáčajúce kolesá s dvojitými guľôčkovými ložiskami stláčajú veľmi málo trávy.

Technické údaje

Šírka záberu 51 cm
Maximálna výška trávy "mulčovanie" 20 cm
Výrobca motora AS-Motor
Označenie (typ) motora AS-Motor Electric
Menovité napätie 50 V
Maximálne napätie 56 V
Tretie ložisko kľukového hriadeľa na ochranu motora
100% mulčovacia funkcia
Výška kosenia 40 - 90 mm
Centrálne nastavenie výšky kosenia
Nastavenie výšky kosenia: Počet úrovní 5
Zadný pohon
Počet prevodových stupňov Vario
Max. rýchlosť 4 km/h
Nastavenie výšky riadidiel
Rozmer D / Š / V 139x55x100 cm
Hmotnosť 43 kg
Schalldruckpegel am Bedienplatz 77,8 dB
Zmeny v technológiách, vybavení a cene sú vyhradené. Z informácií alebo ilustrácií nemožno odvodiť žiadne nároky

Vybavenie

Merač náklonu

Pohodlné zobrazenie sklonu svahu.

Oblasť použitia

Jazdecké zariadenia

Jazdecké oblasti vyžadujú rôzne formy starostlivosti o zeleň. Či už udržiavate výbehy alebo trávniky, AS-Motor ponúka nástroje na vytvorenie ideálneho jazdeckého prostredia.

Záhradníctvo a krajinné úpravy

Profesionálna technológia spoločnosti AS-Motor ponúka riešenia pre rôzne úlohy záhradníctva a terénnych úprav, od vonkajších zariadení po súkromné záhrady, verejné parky a súkromné priestranstvá a rezidencie.

Komunálna údržba

Starostlivosť o zelené plochy v občianskom prostredí zahŕňa rôzne úlohy. Od parkov po správu ciest. AS-Motor poskytuje správne nástroje na zabezpečenie profesionálnych výsledkov aj bezpečnosti obsluhy.

Komerčná úprava terénov

Výkon na nerovnom teréne, perfektné výsledky kosenia a vysoká účinnosť sú výhody, ktoré stroje AS-Motor poskytujú profesionálnym poskytovateľom služieb.

Súkromní zákazníci

Ak je cieľom zdokonalenie okrasného trávnika, získanie krmiva pre malé zvieratá alebo starostlivosť o záhrady a sady víkendových domov, spoločnosť AS-Motor ponúka niekoľko profesionálnych nástrojov na kosenie, ktoré súkromným používateľom poskytnú vynikajúce výsledky po mnoho ďalších rokov.

Verejné služby

Spoločnosť AS-Motor ponúka profesionálnu technológiu na údržbu zelene verejných priestranstiev a zariadení a v ich okolí.