Limitovaná výročná edícia: AS 940 Sherpa 4WD Adventure

Na oslavu svojho 60. výročia vyrába spoločnosť AS-Motor Germany GmbH & Co KG špeciálnu edíciu svojej známej pojazdnej kosačky Sherpa. Limitovaná edícia AS 940 Sherpa 4WD Adventure (vyrobených bude iba 60 z týchto kosačiek) ponúka veľa doplnkov a je skutočným pútačom pozornosti vďaka svojej špeciálnej povrchovej úprave.

Okrem najlepších vlastností Sherpy, ako je permanentný pohon všetkých kolies, surfovacia mulčovacia kosačka a 15-litrová nádrž vhodná pre strmé svahy, ponúka špeciálna edícia AS 940 Sherpa 4WD Adventure množstvo mimoriadnych doplnkov. Špeciálny vzhľad vyniká na prvý pohľad: špeciálny olivovozelený povrch, neobvyklé písmo a odznak „Limited Edition“. K stabilnej sklopnej výklopnej tyči boli pripevnené ďalšie dva 18-wattové LED svetlomety, ktoré v prípade potreby poskytujú rozsiahle osvetlenie pracovného priestoru. Svetlomety sú chránené pred prachom a vodou a pripevňujú sa pomocou robustného hliníkového držiaka. Ďalším pozoruhodným prvkom je transportný box za sedadlom vodiča s objemom 36 litrov - ideálny na náradie, pracovný odev alebo potraviny, ktoré si chcete zabaliť so sebou. Prepravný box je úplne polstrovaný, aby chránil jeho obsah. Napriek svojej robustnej konštrukcii má nízku vlastnú hmotnosť a je chránený proti striekajúcej vode, takže ho možno použiť za akýchkoľvek poveternostných podmienok. Krabicu je možné uzamknúť visiacim zámkom.

Vydanie: 60 kosačiek, záruka: 60 mesiacov

Čo nie je viditeľné, je osobitná dlhá záruka, ktorú spoločnosť AS-Motor poskytuje na túto kosačku: Platí päť rokov, t. J. 500 prevádzkových hodín. Rovnako neviditeľný je výrobcom naplnený tmel pneumatík „Flat-Stop“ v bezdušových nízkotlakových pneumatikách ATV: Sám utesňuje defekty napríklad prostredníctvom tŕňov alebo cudzích predmetov s ostrými hranami, čím prestoje a náklady na opravu. sa vyhýbajú. Tmel je rozpustný vo vode, nepriľne k okrajom a má integrovanú ochranu proti korózii. Okrem toho má neobmedzenú životnosť a zachováva si svoju konzistenciu a funkčnosť počas celej životnosti pneumatiky. Zvnútra aj zvonka: Špeciálna edícia AS 940 Sherpa 4WD Adventure kombinuje to najlepšie z 60-ročných skúseností spoločnosti AS-Motor s kosačkami na vysoké trávy.

Limitovaná výročná edícia: AS 940 Sherpa 4WD Adventure – PDF