Profesionálne mulčovacie kosačky na trávu od spoločnosti AS-Motor: Teraz tiež s nabíjateľnou batériou

Rovnako silné a spoľahlivé ako konvenčne poháňané kosačky, ale tichšie a s nulovými emisiami: Tri osvedčené mulčovacie kosačky na trávu od spoločnosti AS-Motor sú od marca 2020 k dispozícii aj v batériovom prevedení.

Všetky tri modely majú spoločné to, že sú rovnako robustné a výkonné ako zariadenia AS-Motor s konvenčnou motorizáciou: Bez ohľadu na výzvu, ktorú musí kosačka zvládnuť, 1 500 wattový motor udržuje otáčky medzi 2 800 a 3 000 ot./min. Inteligentný systém riadenia motora zistí, koľko energie je potrebné. Výkonná lítium-iónová nabíjateľná batéria 82 V, 5,0 Ah od spoločnosti Briggs & Stratton umožňuje kosenie od 30 do 45 minút, v závislosti od pracovnej oblasti a modelu. Vybavený dvoma alebo tromi nabíjateľnými batériami umožňuje profesionálnym pracovníkom v krajine prekonať svoj pracovný deň - či už pri dokončovacích prácach alebo na menších neprístupných povrchoch. V tomto ohľade stojí jeden proces nabíjania iba zlomok nákladov na naplnenie nádrže spaľovacím motorom: To znamená, že ušetríte približne 85% z ceny, ktorú by ste inak zaplatili za palivo. Používateľom prospieva znateľne nižšia hmotnosť a pôsobivé zaobchádzanie so zariadeniami. Batériové mulčovacie kosačky na trávu sú navyše bezemisné a tiché - mimoriadne praktické pre prácu v blízkosti nemocníc, zariadení dennej starostlivosti a v zásade vo všetkých obytných štvrtiach.

Prispôsobené rôznym požiadavkám

Tri mulčovače napájané z batérie sú vhodné pre rôzne pracovné oblasti, v závislosti od modelu: Profesionálne zariadenie, AS 510 E-ProClip A 2v1, s bočným vyhadzovaním zvláda trávu až 40 cm, s mulčovacou doskou (tj. Čisté mulčovanie funkcia) zvláda trávu do 20 cm. Variabilný pohon zadných kolies umožňuje pracovnú rýchlosť dva až štyri kilometre za hodinu pri šírke kosenia 51 centimetrov. Centrálne nastavenie výšky kosenia umožňuje ľahký prechod medzi šiestimi výškovými úrovňami od 30 do 90 milimetrov. Model AS 470 E-ProClip A s trakčným pohonom je určený pre stredne veľké povrchy. Kosí trávu až do výšky 18 centimetrov pri šírke kosenia 47 centimetrov; pracovná rýchlosť je 2,5 kilometra za hodinu. Šikovná AS 420 E-ProClip bez pohonu a so šírkou kosenia 42 centimetrov je účinná ako profesionálna dokončovacia kosačka pod kríkmi, medzi kvetinovými záhonmi, na cintorínoch a na menšie plochy. V závislosti od modelu a verzie sú akumulátorové mulčovače o jeden až desať kilogramov ľahšie ako ich náprotivky s benzínovým pohonom. Pohodlne: Nabíjateľnú batériu B&S je možné použiť nielen pre tri mulčovacie kosačky, ale možno ju použiť aj pre AS 30 E-WeedHex od spoločnosti AS-Motor.

Spoločné črty: presné, spoľahlivé, robustné

Aj keď sú pracovné oblasti troch modelov úplne odlišné, majú určité spoločné črty: Všetky tri sú založené na úspešných modeloch mulčovacích kosačiek na trávu AS-Motor, ktoré stanovujú štandardy od roku 2011 - čo znamená: Čistý vzor kosenia a výsledok mulčovania , robustná, odolná kovová konštrukcia, príjemné a pohodlné kosenie. Na ochranu pohonnej jednotky zabraňujú poškodeniu pri kolízii s cudzími predmetmi trojložnicová podpera pre hriadeľ motora a klzná spojka nainštalovaná na čepeli. V hlbokej pozinkovanej mulčovacej jednotke sú odrezky, rovnako ako suché listy, jemne rozvláknené. To znamená, že po kosení nie je potrebné zbierať odrezky, ale skôr zostávajú v trávniku, prakticky neviditeľné, poskytujú dôležité živiny a vlhkosť trávniku. Dvojitá výhoda: V porovnaní s kosením pomocou zberného vaku môžu mulčovacie kosačky na trávu kosiť rovnakú plochu o 25% rýchlejšie a na trávnik vracajú cenné hnojivo. Osvedčená kvalita s novou pohonnou jednotkou - to sú akumulátorové mulčovače od AS-Motor.

 

Profesionálne mulčovacie kosačky na trávu od spoločnosti AS-Motor: Teraz tiež s nabíjateľnou batériou – PDF